Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i pyszny sposób na domową kiszonkę. Przepis pochodzi z 435. odcinka programu "Ewa gotuje".
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 537
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 762
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 537
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 762
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Pietruszkę z natką upchnąć w słoiku ciasno (ale ostrożnie, by nie uszkodzić natki).
Dorzucić czosnek i ziarenka pieprzu.
Zalać solanką (wodę zagotować z solą i wystudzić).
Na górę wlać trochę oliwy. Słoik zamknąć i odstawić na trzy, cztery tygodnie.