Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały zapas na zimę.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 436
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1289
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 55
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 436
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1289
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 55
Składniki
Wykonanie: Kapustę umyć, poszatkować, posypać solą i odstawić na kilka godzin, po czym odlać powstały sok. Cebule obrać i pokroić. Jarzębinę dokładnie umyć. W dużym słoju lub garnku na przemian układać kapustę, owoce jarzębiny, cebulę i przyprawy. Po kilku dniach odlać sok z kapusty. Całość przełożyć do mniejszych słoików, szczelnie zamknąć i pasteryzować przez 20 minut.