Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mus idealny do smarowania naleśników i gofrów, a także jako dodatek do owsianek
Polecam.
Odsłon: 133
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 123
Pierogi meksykańskie całkowicie różnią się od naszych polskich. Przede wszyst...
Odsłon: 17054
Polecam.
Odsłon: 133
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 123
Pierogi meksykańskie całkowicie różnią się od naszych polskich. Przede wszyst...
Odsłon: 17054
Składniki
Jabłka obrać i usunąć gniazda nasienne. Pokroić w talarki. Umieścić w garnku z grubszym dnem razem ze wszystkimi pozostałymi składnikami i gotować na bardzo małym ogniu przez ok. godzinę, od czasu do czasu mieszając. Po ostudzeniu wyciągnąć goździki, a pozostałe składniki zblendować na gładką masę. Używając bardzo słodkich jabłek można pominąć daktyle
Mus można przechowywać w lodówce w zamkniętym pojemniku, zapasteryzować lub zamrozić