Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste ale za to bardzo pyszne zatrzymanie smaku lata uwięzionego w leśnych jagodach. Mnie zawsze kojarzą się z kaszą manną i pod tym kątem je zrobiłem.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 589
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1830
Polecam.
Odsłon: 5652
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 589
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1830
Polecam.
Odsłon: 5652
Składniki
Jagody wsypujemy do słoika ,lekko ubijamy ,zasypujemy cukrem i zakręcamy. Słoiki wkładamy do garnka wyłożonego ściereczką ,zalewamy wodą do ¾ wysokości i gotujemy 30 min od momentu wrzenia. Następnie wykładamy na suchą ściereczkę i pozostawiamy do ostygnięcia.