Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny,delikatny i aromatyczny dżemik:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 121
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 121
Składniki
Jabłka umyć,obrać,zetrzeć na tarce o grubych oczkach,przełożyć do garnka i zacząć gotować często mieszając. Maliny opłukać i dodać do jabłek gdy zaczną się robić miękkie. Wszystko razem gotować dodając sok z cytryny i cukier. Gotować do czasu rozpadnięcia się malin i do uzyskania jednolitej masy oraz gęstości. Przełożyć do słoiczków,zakręcić i odwrócić do góry dnem lub zapasteryzować. Smacznego:)