Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 277
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 277
Składniki
Cukinię obrać i zetrzeć na tarce. Przełożyć do garnka i dodać 4 łyżki wody. Gotować na małym ogniu przez 40-50 minut. Dodać cukier,sok i skórkę z cytryny, aromat oraz galaretkę. Zmiksować blenderem na mus. Gotować jeszcze około 40 minut aż zacznie gęstnieć. Przełożyć do słoiczków.