Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i chrupiąca dynia idealna do dań mięsnych, rybnych lub jako przystawka czy przekąska.
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1436
Polecam.
Odsłon: 227
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 45
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 247
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1436
Polecam.
Odsłon: 227
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 45
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 247
Składniki
Z podanych składników ugotuj zalewę Dynie obierz, usuń pestki i pokrój na dowolnej długości paski.
W słoikach układaj dynię, zalej zalewą i zakręć słoiki. Pasteryzuj około 15 minut. Po wyjęciu odwracaj do góry dnem. Przechowuj w chłodnym miejscu.