Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do sałatek na zimę.
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 728
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 132
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 38
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 404
Polecam.
Odsłon: 472
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 728
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 132
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 38
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 404
Polecam.
Odsłon: 472
Składniki
Wykonanie: Dynię umyć, obrać, miąższ pokroić w kostkę, sparzyć wrzącą wodą, odcedzić i włożyć do wyparzonych słoików. Z wody, cukry, octu i przypraw przygotować zalewę i gorącą zalać dynię. Pasteryzować przed 20 minut.