Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Ja robię tak cukinię. Kocham ją!" - napisała Ania....nie trzeba mi dużo mówić zrobiłam;) Co prawda nie wiem czy taki przepis jak Ania, ale mam:) Nasza pierwsza cukinia w curry;)))
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 327
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 111
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5100
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32712
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 358
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 280
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 327
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 111
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5100
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32712
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 358
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 280
Składniki
Cukinie obieramy i kroimy obieraczką wzdłuż na paski. Na dno słoika kładziemy cebulę. W garnku łączymy posiekany czosnek, wodę, cukier, sól, curry, ocet. Zagotowujemy przez 3 minuty. do słoików wkładamy cukinię i zalewamy zalewą. Pasteryzujemy 10 minut.