Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiszonki są bardzo zdrowe, dostarczają wielu witamin i minerałów. Właściwie każde warzywa się do tego nadają, dlatego w naszych przepisach nie mogło zabraknąć cukinii w occie.
Pyszna i błyskawiczna zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i serem
Odsłon: 122
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 54
Co zrobić, gdy podczas samotnego wieczoru przyjdzie ci ochota na włoski przys...
Odsłon: 719
Szparagi to jedne z popularniejszych, a jednocześnie smacznych warzyw sezonow...
Odsłon: 630
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 10122
Pyszna i błyskawiczna zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i serem
Odsłon: 122
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 54
Co zrobić, gdy podczas samotnego wieczoru przyjdzie ci ochota na włoski przys...
Odsłon: 719
Szparagi to jedne z popularniejszych, a jednocześnie smacznych warzyw sezonow...
Odsłon: 630
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 10122
Składniki
Cukinie umyj, osusz, a następnie oczyść z gniazd nasiennych. Przekrój każdą z nich wzdłuż, najlepiej dwukrotnie. Pokrój na drobne kawałki. Czosnek i chrzan obierz, a następnie posiekaj. Podziel tak, aby było równo w każdym słoiku.
Teraz do każdego czystego i suchego słoika włóż ciasno cukinie. Umieść po kilka gałązek kopru, czosnek, chrzan, a także po zielu angielskim, liściu laurowym i kilku ziarenkach pieprzu.
Składniki na zalewę zagotuj. Zalej cukinie, pasteryzuj około 15 minut.