Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli macie cukinię i nie macie pomysłu co z nią zrobić to właśnie specjalnie dla was mam świetny przepis na który serdecznie zapraszam
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 85
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3327
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1174
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 85
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3327
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1174
Składniki
Cukinię umyć odciąć boki, oczyścić z nasion a następnie pokroić w kostkę i co jakiś czas mieszając pozostawić na 4 godziny
Wylać sok i dodać czosnek, paprykę oraz pieprz oraz gorący olej całość wymieszać a w międzyczasie ugotować ocet z cukrem
Zalać ugotowanym octem z cukrem wymieszać i pozostawić na 10 godzin
Po wyznaczonym czasie przełożyć do słoików szczelnie zakręcić i do piwnicy