Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna marynowana cukinia..uwielbia ją chyba każdy
NÓŻ,MANDOLINA,MISKA,GARNEK
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Składniki
Wodę zagotować z octem,cukrem i solą.Zalewę przestudzić.Po przestudzeniu dodać musztardę. Cukinię umyć i poszatkować na mandolinie grubości 3 mm lub też można ją pokroić nożem. Do każdego wyparzonego słoika 0,5l wrzucić dwa ząbki czosnku przekrojonego na pól, dwa baldachy kopru i napełnić słoik cukinią. Słoiki zalewamy do pełna. Ułożyć na blachę z wodą,włożyć do zimnego piekarnika ustawić 130 st.C jak piekarnik osiągnie 130 st.C pasteryzować 15 minut. Po tym czasie wyciągnąć z piekarnika,obrócić do góry dnemi przykryć ręcznikiem. SMACZNEGO :)