Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu cukinia kiszona idealna jako przystawka do obiadu lub kanapek sprawdza się również jako dodatek do różnego rodzaju sałatek.
Polecam.
Odsłon: 306
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 105
Polecam.
Odsłon: 306
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 105
Składniki
Zalewa Wodę zagotuj dodaj sól kamienną mieszaj aż sól się rozpuści.
Słoiki umyj, osusz. Do każdego słoika wkładaj koper, gałązkę selera, pietruszki, ząbek czosnku oraz po kilka ziarenek przypraw. Cukinię układaj ciasno w słoikach, zalej zalewą. Odstaw w chłodne miejsce. Po około 2 tygodniach cukinia jest gotowa do spożycia. Ładnie prezentuje się na stole, wszyscy byli zaskoczeni smakiem i podaniem cukini w tej formie. Polecam.