Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna salatka w sam raz do ziemniaczkow i kotlecika :)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 180
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 180
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
buraczki ugotowac ostudzic i zetrzec na tartce o duzych oczkach kapuste poszatkowac dodac pokrojona cebule i zasypac 1 lyzeczka soli odczekac 10 minut i polaczyc z buraczkami
ocet wode cukier i sol zagotowac przestudzona zalewa zalac salatke odczekac 20 minut i wkladac do sloikow na koniec do karzedego sloiczka wlac 1 lyzke oleju pasteryzowac 35-40 minut