Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 50
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 173
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 76
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 57
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 50
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 173
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 76
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 57
Składniki
Kornetki pokroić na 4 części, żeberka podzielić na paski, kiełbasę pokroić w kosteczkę jak również cebulę.
Na żeberkach ugotować wywar dodając odpowiednią do smaku ilość soli.
Kiełbasę, kornetki i cebulę zrumienić na oleju, aby wydobyć smak i aby cebula nabrała pięknego koloru.
Przesmażoną kiełbasę, kornetki i cebulę włożyć do gotującego się wywaru. Na koniec wlać zakwas wcześniej wymieszany z 1 małą chochelką wywaru.
Doprawić do smaku solą, pieprzem ulubionymi ziołami.
Smacznego