Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gotując rosół postanowiłam zrobić coś z niczego... ;-)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6594
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 143
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6594
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 143
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 841
Składniki
Po ugotowaniu rosołu z ( udka,pręgi i żołądków z włoszczyzną ),wyłowiłam marchewkę i żołądki - pokroiłam je na kawałki.Odlałam rosół i rozrobiłam w nim żelatynę.Do pojemniczków włożyłam podroby i marchewkę,zalałam wywarem z żelatyną i wstawiłam na noc do lodówki...
SMACZNEGO