Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Islandzki dodatek do pieczonego schabu i baraniny, nadaje miesu ciekawy smak.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 67
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 67
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 60
Składniki
Ziemniaki gotujemy i studzimy, osuszamy. Na rozgrzana patelnie wsypujemy cukier, gdy zacznie brazowiec dodajemy maslo, mieszamy az oba skladniki sie polacza.
Wrzucamy ziemniaki, mieszamy az pokryja sie z kazdej strony warstwa karmelu.Smacznego!