Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska lub delikatna kolacja z wykorzystaniem mięsa z rosołu.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1759
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1759
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Ziemniaki obrać , ugotować, przecisnąć przez praskę. Mięso obrać, drobno pokroić , umieścić w miseczce.
Paprykę, cukinię umyć, zetrzeć na tarce o grubszych otworach , dodać do miseczki.
Dodać jajko , mąkę, doprawić solą i pieprzem , wymieszać , uformować kulki obtoczyć tartą bułką.
Na patelni rozgrzać olej wrzucić kulki , smażyć na rumiano z obu stron, osączyć na ręczniku papierowym.
Podawać jak kto lubi z ulubionym sosem i innymi dodatkami.