Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska albo nawet szybki obiad, gdy brak czasu na większe gotowanie.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 34
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 732
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 200
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 34
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 732
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 200
Składniki
Bułki kroimy na dwie połówki. Każdą połówkę obsypujemy tartym żółtym serem. Oprószamy delikatnie ostrą papryką. Na serze układamy plasterki pieczarek, pomidorków koktajlowych i paseczki szynki. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i pieczemy 10-15 minut, aż ser ładnie się roztopi, a bułka zrobi się chrupiąca. Po wyjęciu zapieczone bułki polewamy keczupem i posypujemy pokrojonym w drobną kosteczkę ogórkiem konserwowym i posiekanym szczypiorkiem.