Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 128
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 95
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 128
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 95
Składniki
Szparagi pokroić na ok. 2 cm kawałki i ugotować w osolonej wodzie (ale nie na miękko). Odlać wodę i przełożyć szparagi do żaroodpornego naczynia, poczekać aż trochę przestygną. Jaja roztrzepać ze solą a następnie wlać na szparagi. Posypać startym serem żółtym a na wierzch położyć pokrojony w plastry pomidor. Posypać usiekaną pietruszką i koperkiem. Piec w piekarniku ok.30 min do roztopienia sera.