Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanki to prosty sposób na przekąskę.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 218
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 513
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 14026
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 218
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 513
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 14026
Składniki
Parówki pokroić wzdłuż, przysmażyć. Wyłożyć do naczynia żaroodpornego. Jajka ugotować na twardo. Pokroić w plasterki. Lekko posolić. Pomidory sparzyć. Pokroić w plasterki. Przyprawić solą i pieprzem.
Natkę posiekać, posypać na pomidory. Pory gotować 3-4min w osolonej wodzie. Pokroić.
Pory można pokroić w większe kawałki, w zależności od upodobania. Ser żółty zetrzeć na tarce. Piec około 20 min w temp.160st