Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
potwierdzenie znanej tezy, że to co najlepsze zwykle tuczy:( ... ale co tam :)
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 58
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 80
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 58
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 80
Składniki
Ziemniaki , 1 jajo, śmietanę oraz przyprawy wyrobić na jednolitą masę i wyłożyć nią spód formy do zapiekania uprzednio wysmarowaną olejem.
Grzyby oraz cebulę usmażyć na rumiano na maśle - doprawić solą i wyłożyć na ziemniaki.
Mieso mielone, namoczony i odciśnięty chleb, 1 jajo, chrzan , czosnek ( drobno posiekany) doprawić i wymieszać na jednolitą masę. Wyłożyć na grzyby.
Zapiekankę pieczemy 45-60 minut w temp.180 st. Smacznego.