Zapiekane i faszerowane pieczarki Portobello szpinakiem i serem żółtym.

Zapiekane i faszerowane pieczarki Portobello szpinakiem i serem żółtym.
> 1-2 os.
> 60 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Docherro
Można potraktować danie jako główne i podać z ziemniakami,lub jako przystawkę. Ja podałam z grzankami na kolację.

Składniki

Przygotowanie

  1. Odmrożony szpinak podgotować do wyparowania wody,dodać przeciśnięty czosnek.
    Zrobić zasmażkę dodać do szpinaku ,posolić do smaku.

    Pieczarki opłukać i wysuszyć ręcznikiem papierowym,lekko nasolić.

    Szpinak nałożyć do kapeluszy pieczarek,posypać serem drobno pokrojonym.

    Zapiekać w 180st.góra-dół,do zrumienienia sera.

  2. Smacznego życzę!

Komentarze do przepisu (11)

Nevermore 31 sierpnia 2017
Ja to kupuję :)
GREGORHSPEED 31 sierpnia 2017
Bardzo lubię takie szybkie przekąski <3
Bellapi 01 września 2017
Danusiu wymiatasz, pychaaaaaa:)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki