Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 369
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 95
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 23
Polecam.
Odsłon: 423
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 369
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 95
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 23
Polecam.
Odsłon: 423
Składniki
Z każdej bułki ukroić kawałek (na kapelusz). Miąższ ugnieść tak by powstała kieszonka. Ogórka i parówkę pokroić w plasterki. Bułki skropić olejem, ułożyć warstwę parówek, następnie warstwę ogórka. Do każdej bułeczki wbić jajko, posypać z wierzchu chili i solą.
Wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika (kapelusze ułożyć osobno na blaszce). i piec aż białka się zetną 15-20 minut. Podawać na ciepło np. z sosem czosnkowym. Smacznego.