Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułeczka z piekarnika z jajkiem sadzonym.
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 39
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 411
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 56
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85650
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 39
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 411
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 56
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85650
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Składniki
Z bułeczki kajzerki odcinamy kapelusz,wydrążamy środek/miąższ/.Do środka wkładamy podsmażone,doprawione solą i pieprzem, pieczarki /ew.drobno pokrojoną szyneczkę/.Potem dodajemy pokrojoną cebulkę,przykrywamy wszystko usmażonym na maśle jajkiem sadzonym,posypanym solą i pieprzem.Na wierzch sypiemy utarty ser żółty/lub kładziemy plaster sera żółtego/.Możemy posypać całość natką pietruszk lub szczypiorkiemi.Wkładamy bułeczkę, z kapeluszem obok, do piekarnika, zapiekamy ok 5 min w200 st.Bułka musi być chrupiąca a ser roztopiony.Wyciągamy bułeczkę polewamy środek ketchupem i nakrywamy kapeluszem.Smacznego.