Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wytrawna wersja muffinek. mega koperkowe z papryką i serem żółtym. na śniadanie, kolację lub zamiast kanapek do pracy :-)
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8424
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8424
Składniki
Suche składniki umieścić w jednej misce, w drugiej mokre. Połączyć wszystko razem i wymieszać. Dodać przyprawy, paprykę pokrojoną w kostkę i starty żółty ser, wymieszać. Ciastem wypełniać foremki do muffinek, piec ok. 25-30 min. w temp. 190 stopni. Smacznego :-)