Wrapy z szynką i warzywami

Wrapy z szynką i warzywami
> 5-6 os.
> 15 min
łatwe
tanie
Wrapy z szynką i warzywami idealne na imprezę.

Składniki

  • 1 opakowanie wraps tortilla pełnoziarnista (4 sztuki),
  • 4 liście kapusty pekińskiej,
  • około 12 plastrów szynki drobiowej,
  • pół czerwonej papryki,
  • Serek śmietankowy paprykowy.

Przygotowanie

  1. Placki tortilli rozkładamy na stole i każdy placek smarujemy serkiem paprykowym.

    Liście kapusty pekińskiej myjemy suszymy i wykładamy na placki. Następnie wykładamy szynkę.

    Paprykę kroimy w plasterki. Wykładamy na szynkę. Zwijamy dość ścisło w rulon i owijamy w folię aluminiową.

    Wkładamy do lodówki na około 20-30 minut. Następnie kroimy na mniejsze części.

    Smacznego ;)

Składniki
  • 1 opakowanie wraps tortilla pełnoziarnista (4 sztuki),
  • 4 liście kapusty pekińskiej,
  • około 12 plastrów szynki drobiowej,
  • pół czerwonej papryki,
  • Serek śmietankowy paprykowy.
Składniki