Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wrapy z szynką i warzywami idealne na imprezę.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 34
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 362
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 34
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 362
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Składniki
Placki tortilli rozkładamy na stole i każdy placek smarujemy serkiem paprykowym. Liście kapusty pekińskiej myjemy suszymy i wykładamy na placki. Następnie wykładamy szynkę. Paprykę kroimy w plasterki. Wykładamy na szynkę. Zwijamy dość ścisło w rulon i owijamy w folię aluminiową. Wkładamy do lodówki na około 20-30 minut. Następnie kroimy na mniejsze części. Smacznego ;)