Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
klasyka sprawdza się zawsze,zwłaszcza jak jest cudnie ciepło i mamy ochotę na aromatyczną przekąskę bruschetta z dodatkiem rukoli smakuje bardzooo ;-)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 247
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 247
Składniki
pomidory kroimy w drobną kostkę,czosnek w cienkie plasterki plastry bagietki opiekamy krótko w piekarniku ( 5,6 min w 180 st.) po wyjęciu z piekarnika spryskujemy oliwą z oliwek,układamy porcje pomidorków,plasterki czosnku,oprószamy solą ,oregano,pieprzem i chilli i też spryskujemy oliwą podajemy z porcją rukoli i oliwkami Smacznego ;-)