Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy zapowiada mi się wieczór z kieliszkiem wina, uwielbiam wtedy robić bardzo łatwe i szybkie przekąski. A nie ma nic prostszego od podania winogron z serem camembert i orzechami. Ręka sama sięga do talerza.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35990
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 161
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 291
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 343
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35990
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 161
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 291
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 343
Składniki
Ser camembert dzielimy na osiem równych kawałków i układamy na środku talerza. Na środek sera wylewamy łyżkę miodu.
Ser obsypujemy do o koła orzechami włoskimi.
Winogrona płuczemy, osuszamy i układamy koło sera.
Smacznego !!!