Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska na stół świąteczny.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 199
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 164
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 151
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 199
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 164
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 151
Składniki
Wykonanie: Wątróbkę dokładnie oczyścić, opłukać i osuszyć. Rozgrzać tłuszcz na patelni, włożyć wątróbkę, pokrojone pieczarki i cebulę. Smażyć do zrumienienia, następnie przyprawić do smaku, wymieszać z ketchupem, posiekaną natka pietruszki. Przełożyć do wydrążonych bułeczek i podawać.