Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna wielkanocna przystawka, którą przygotujesz w pięć minut! Smaczne i kolorowe roladki z tortilli wypełnione aromatycznym farszem.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 26
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 210
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 205
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 26
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 210
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 205
Składniki
Ogórka obieramy i kroimy w cienkie plasterki.
Placek tortilli smarujemy serkiem śmietankowym. Na serek wykładamy kawałki wędzonego łososia.
Na przeciwległych końcach placka układamy dwa rzędy plasterków ogórka (plasterki muszą na siebie nachodzić).
Na środek placka wykładamy rzędy z suszonych pomidorów i ulubionych kiełków.
Tortillę zwijamy w ścisły rulon i kroimy na 2-3 cm kawałki. Przystawkę możemy podawać od razu. Smacznego!