Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam gorąco, jest rewelacyjny, smakuje każdemu, a poza tym jest zdrowszy od wytopionego ze słoniny.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6362
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 135
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 779
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6362
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 135
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 779
Składniki
Tofu pokroić w małą kostkę i podsmażyć na oleju. Dodać posiekana cebulę i starte jabłko. Wszystko skropić sosem sojowym i znów podsmażyć. Dodać pokruszoną Plantę i wymieszać. dosypać majeranek. ciągle mieszając, doprawić solą i pieprzem. Zlać do naczynia z kamionki i odstawić do zastygnięcia.