Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Guacamole jest tradycyjnym meksykańskim dipem, który jest przygotowywany z awokado, cebuli, pomidora i kolendry. Jest idealnym dodatkiem do wegańskich kanapek, sałatek i koktajli.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
1. Awokado pokrój na mniejsze kawałki i zmiksuj blenderem na gładką masę. 2. Cebulę, paprykę i pomidora pokrój w drobną kostkę. 3. W misce wymieszaj awokado z pokrojonymi warzywami, kolendrą, sokiem z limonki, solą, pieprzem i ostrożną ilością papryki w proszku (jeśli używasz). 4. Podawaj z ulubionymi dodatkami, takimi jak chipsami z kukurydzy lub pieczywem. Smacznego!