Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tzatziki do grillowanego mięska są niezastąpione !
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 123
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6862
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 123
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6862
Składniki
► Obrany ogórek zetrzeć na tarce na dużych oczkach w wiórki, ogórek trzymamy prostopadle do tarki, by wiórki były krótkie. / odstawić na 15 minut / po tym odsączyć go z soku. ► Do potartego ogórka dadać twarożek, jogurt, śmietanę, posiekany czosnek, olej, ocet, szczypiorek, koperek i przyprawić solą i pieprzem. / dokładnie wymieszać /. Przed podaniem schłodzić w lodówce.