Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 918
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 65
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 71
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 918
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 65
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 71
Składniki
Ogorka zetrzec na tarce o grubych oczkach, posypac szczypta soli i odstawic na ok 15min, po tym czasie dokladnie odcisnac ogorka z wody.
Tak przygotowany miasz ogorkowy polaczyc z czosnkiem, jogurtem i koperkiem oraz doprawic cukrem, sola i octem winnym . Odstawic na min 1h do lodowki.
Tak przygotowane tzatziki smakuja wysmienicie rowniez jako dip.