Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł wziął się z potrzeby chwili. Jak widzę w sklepie karpia to... muszę go mieć. A co z nim zrobić. Wiele wersji już robiłem, tym razem skorzystałem z przepisu Christphera. Warto wypróbować.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 238
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 238
Składniki
Karpia ugotowałem z włoszczyzną i obrałem. Wywar połączyłem z żelatyną. Wywar sklarowałem ( można pominąć ), ale nie każdy taki lubi. Do małych miseczek, filiżanek nałożyłem kawałki ryby i warzywa. Zalałem galaretką i odstawiłem do stężenia. Podałem z sosem tatarskim.