Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tuńczyk - dwie wersje jeden przepis
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 728
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 90
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 728
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 90
Składniki
Marchew ugotować na parze lub w krótkiej wodzie na pół twardo. Można użyć oczywiście świeżej.
Seler pokroić w drobną kostkę.
Ser zetrzećna tarce o grubych oczkach.
Wszystko wymieszać z majonezem tak, żeby się tylko zlepiło; dodać sól i pieprz.
Podawać w dwóch wersjach:jako sałatkę z opiekaną bułeczką (wtedy można dodać więcej majonezu) lub jako przekąskę: nakładać sałatkę na kromki bułki lub bagietki i zapiekać na lekko złoty kolor.