Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 132
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 132
Składniki
Udka z kurczaka posypujemy przyprawą do kurczaka, doprawimy do smaku solą i pieprzem. Wkładamy do lodówki na 2 godziny. Po upływie tego czasu, udka grillujemy do miękkości na grillu Zimne udka kroimy na plastry. Na kromkę chleba tostowego układamy ser, kawałki papryki i pokrojone uda. Przykrywamy drugą kromką chleba. Przykrywamy drugą kromką chleba. Do rozgrzanego tostera wkładamy tosty i pieczemy do zarumienienia.