Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tosty przygotowane z pastą warzywną, serem i szynką można podawać jako dodatek do barszczu lub pyszna przekąska.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6600
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 143
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6600
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 143
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 843
Składniki
Kromki chleba ułożyć na desce, obciąć skórki, każdą kromkę spłaszczyć wałkiem.
Natrzeć odrobiną zmiażdżonego czosnku, posmarować pastą warzywną.
Ułożyć po pół plasterka szynki i żółtego sera, zwinąć jak roladki.
W misce roztrzepać jajko z odrobiną soli, każdego tosta zanurzyć w jajku i obtoczyć bułce tartej.
Rumienić na złoty kolor na patelni z rozgrzanym olejem