tosty

tosty
> 3-4 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: Nelly
aromatyczne, pikantne i bardzo smaczne

Składniki

  • chleb tostowy,czosnek (może być granulowany), boczek (najlepiej swojski), żółty ser, bazylia świeża lub suszona,
  • ewentualnie keczup

Przygotowanie

  1. Chleb tostowy dzielimy na plastry, delikatnie zrumieniamy w piekarniku. Po wyjęciu posypujemy czosnkiem. Na tosty kładziemy plastry boczku, znów posypujemy czosnkiem i bazylią. Na boczek kładziemy plastry sera i zapiekamy w piekarniku do roztopienia się sera. Można popijać barszczem nawet instant. Smacznego :)

Składniki
  • chleb tostowy,czosnek (może być granulowany), boczek (najlepiej swojski), żółty ser, bazylia świeża lub suszona,
  • ewentualnie keczup
Składniki