Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 113
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 571
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 113
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 571
Składniki
Chleb tostowy dzielimy na plastry, delikatnie zrumieniamy w piekarniku. Po wyjęciu posypujemy czosnkiem. Na tosty kładziemy plastry boczku, znów posypujemy czosnkiem i bazylią. Na boczek kładziemy plastry sera i zapiekamy w piekarniku do roztopienia się sera. Można popijać barszczem nawet instant. Smacznego :)