Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Zdecydowanie jeden z najlepszych wypieków chleba jaki udało mi się stworzyć....
Odsłon: 79
Polecam.
Odsłon: 319
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 107
Zdecydowanie jeden z najlepszych wypieków chleba jaki udało mi się stworzyć....
Odsłon: 79
Polecam.
Odsłon: 319
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 107
Składniki
Wykonanie: Sałatę oczyścić, opłukać, osuszyć i porwać na kawałki, dodać pokrojonego na małe kawałki pomidora, selera pokrojonego w plasterki. Czosnek obrać, zmiażdżyć, dodać sól i pieprz do smaku, oliwę, sok z limonki i wymieszać tak aby powstał sos. Połową powstałego sosu polać sałatę i wymieszać. Tortillę posmarować ketchupem, ułożyć na niej dwa plastry sera i szynki, zwinąć w rulon, zawinąć w folię aluminiowa. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i piec 10 minut. Wyjąć, ostudzić, pokroić w krążki, ułożyć na sałacie i polać resztą sosu.