Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Energia: 494 kcal Węglowodany: 62 g Tłuszcz: 21 g Białko: 12 g
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 297
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 512
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 297
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 512
Składniki
1. Ogórka pokrój w słupki, rzodkiewkę na ćwiartki a cebulę w piórka. Sałatę umyj i osusz. 2. Placek tortilli posmaruj serkiem a następnie pesto. Bliżej brzegu placka ułóż warzywa. 3. Całość posyp pieprzem i zwiń placek.