Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 223
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 71
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3316
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 223
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 71
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3316
Składniki
Salate, pomidory,ogorka pokroj w kostke zrob dresing z soli pieprzu i oliwy odstaw,miske do salaty wysmaruj posiekanym czosnkiem,dodaj warzywa odstaw.
Mieso pokroj drobniutko,dopraw po swojemu na ostro lub lagodnie i podsmaz na lyzce oleju.
Nastepnie dokladaj po koleij warzywa,nie wazna kolejnosc,wszystko razem chwile poddus,az warzywa zmiekna.
Nakladaj farsz na placki tortilli,posypujac serem,zwijaj na zwinjete placki tez posyp ser,zapiekaj w 180 stopniach az ser sie stopi.
Podawaj z salata polana dresingiem.