Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 119
Polecam.
Odsłon: 206
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 119
Polecam.
Odsłon: 206
Składniki
Pasztet doprawić ketchupem. Papryki i cebule umyć, osuszyć i pokroić w paski. Sałatę porwać na kawałki. Placki posmarować pasztetem. Ułożyć sałatę, cebule i zwinąć. Tortille zawiązać cienkim szczypiorkiem.