Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takiego tortu z pewnością jeszcze nikt z Twoich znajomych nie przyrządził. Torcik buraczkowy jest oryginalna i łatwą w wykonaniu potrawą. Nie zwlekaj - wypróbuj jak najprędzej!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1026
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 173
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1026
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 173
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Buraczki obrać i pokroić w jak największe plastry. Orzechy posiekać, seler dokładnie osączyć z zalewy. Jedno jabłko zostawić do dekoracji, resztę obrać i zetrzeć na tarce. Jabłka, orzechy, seler i majonez połączyć, doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny.
Z plastrów buraczka wyciąć koła. Buraczki przekładać sałatką. Z pozostałego jabłka wyciąć drążarką kuleczki i dekorować gotowe danie.