Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzona i bardzo łatwa wersja tatara, na pewno każdemu będzie smakować
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 31
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 111
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 110
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 31
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 111
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 110
Składniki
Mięso wołowe zmielić (najlepiej 2 razy - dla uzyskania bardziej delikatnej i puszystej konsystensji), dodać żółtka oraz przyprawy, wymieszać
połączyć z olejem, delikatnie wymieszać
*Do tatara dobrymi dodatkami będą pokrojone w kostkę: ogórek konserwowy, cebula i pieczarki marynowane, Smacznego!