Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska.
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 164
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 164
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Składniki
Oliwki pozbawiamy pestek, jeśli je posiadają i miksujemy w malakserze lub siekamy bardzo drobno. Dodajemy pociętą drobno paprykę ostrą, natkę pietruszki, czosnek najlepiej podpieczony, sól, oliwę z oliwek i ocet. Wszystko bardzo dokładnie mieszamy do uzyskania jednolitej masy i odstawiamy do lodówki. Najlepiej przygotowujemy ja na dzień przed spożyciem. Podajemy z grzankami z bagietki lub ciabaty