Talarki ogorkowe z pasta tunczykowa

Przepis dnia 2011-02-22
Talarki ogorkowe z pasta tunczykowa
> 3-4 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: lilalu81
Lekka przystawka na kazda okazje

Składniki

  • ogorek zielony, 1 szt
  • Tunczyk w sosie wlasnym, 1 puszka
  • majonez, 4 lyzki
  • papryka marynowana, 2-3 platy
  • pieprz

Przygotowanie

  1. tunczyka i majonez utrzec na papke blenderem, doprawic pieprzem, schlodzic w lodowce.

  2. ogorka bardzo dokladnie umyc, pokroic w talarki w tzw. skos, papryke pokroic w bardzo drobna kostke.

  3. na ogorka nalozyc porcje pasty i udekorowac papryka.

Komentarze do przepisu (7)

biancorossa 20 lutego 2011
bardzo ładne zdjątko
Jagoda50 20 lutego 2011
Piękne zdjęcie.
palooka 20 lutego 2011
super pasta:)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • ogorek zielony, 1 szt
  • Tunczyk w sosie wlasnym, 1 puszka
  • majonez, 4 lyzki
  • papryka marynowana, 2-3 platy
  • pieprz
Składniki