Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie szybkie i tanie w wykonaniu
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 62
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 33
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 104
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 62
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 33
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 104
Składniki
Obraną cukinie po usunięciu nasion pokroić w kostkę, natomiast cebulę pokroić w półksiężyce. Pomidory obrać i pokroić w kostkę
Na rozgrzanym oleju podsmażyć drobno pokrojony boczek, zdjąć z tłuszczu podsmażony boczek.
Na tłuszczu którym był smażony boczek wrzucamy cebulę a następnie pokrojoną cukinie i smażymy mieszając od czasu do czasu aż się zeszkli
Następnie dodajemy pokrojone pomidory , kiełbasę i przyprawy, kilka minut wszystko dusimy.
gotowe danie posypujemy posiekaną pietruszką , koperkiem a także skwarkami z boczku i wszystko mieszamy, danie gotowe
Smacznego