Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest bardzo szybka grzanka, którą możemy zrobić rano wieczorem i popołudniu, ale o każdej porze smakuje wybornie. I ważna sprawa bułka wykorzystywana do tej grzanki nie musi być pierwszej świeżości.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6824
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 154
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 333
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6824
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 154
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 333
Składniki
Na początku na talerz kładziemy kromki pokrojone bułki. Ilość zależna od Waszych potrzeb u mnie jest 3 szt.
Następnie kładziemy plastry sera i na ser dodajemy pokrojony boczek. Jak ktoś lubi to można dodać więcej będzie treściwsze danie.
Na koniec dodajemy pomidor i talarek cebuli. Wstawiamy do pieca nastawionego na grilla poziom 3 i opiekamy do momentu kiedy ser będzie rozpuszczony a cebulka miękka. Jest to około 1-2 minuty.
A oto efekt naszej pracy. Przed podaniem robimy dużą kroplę z kechupu oraz remolady. Jeśli się podoba to proszę lajkujcie, komentujcie i polecajcie znajomym. Smacznego